Penne met spinazie

 

Ingrediënten:

  • 150 g gekookte penne
  • Baby spinazie (2 handen vol)
  • 50g Feta kaas
  • 10 zongedroogde tomaten
  • 2 knoflookteentjes
  • 2 eetlepels geclarifieerde boter
  • Zout
  • Peper
  • 1 eetlepel zonnebloempitten
  • 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas

Kook de pasta al dente in zout water. Giet 22 eetlepels geclarifieerde boter in een warme pan. Voeg de baby spinazie en knoflook toe. Bak de spinazie enkele minuten. Snijd de Feta kaas in blokjes van 1 cm en snij de zongedroogde tomaten zeer fijn. Combineer de gekookte pasta met de spinazie, feta, tomaten en zonnebloempitten. Kruid af met zout en peper.

Plaats het geheel in een ovenschool, besprenkel met Parmezaanse kaas en bak 30 minuten in een oven van 180°C.